Trappen & bordessen

Ben je op zoek naar een producent die kwalitatief goede prefab betonnen trappen en/of bordessen kan maken voor appartementen en utiliteitsgebouwen zoals scholen, kantoren en overheidsgebouwen? Of het nu een standaard trap betreft of een maatwerk uitvoering met complexe vormen: Wij kunnen hem maken. We denken met je mee, zodat je verzekerd bent van de meest geschikte uitvoering voor jouw project. Een Happy Flow, van eerste contact tot levering.

Mombarg Beton - maatwerk prefab betontrap voor Vakcollege Tilburg
Mombarg Beton - prefab beton trappen in kantoor Nathan - Zevenaar

Hoe we dit doen?


Onze prefab betontrappen en -bordessen:

 •  worden al sinds 1985 uitgetekend, berekend en gefabriceerd in de Achterhoek;
 • zijn leverbaar in diverse standaard uitvoeringen, zoals; 
  • trappen met bomen;
  • trappen met schrobranden;
  • trappen met wel;
  • trappen t.b.v. bekleding;
  • trappen met rijwielgoot of hellingbaan;
  • bordessen die los, of vast aan de trap gestort zijn.
 • zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen hoogtes, breedtes, aantal treden;
 • hebben diverse aansluitmogelijkheden aan boven- en onderzijde 
 • kunnen naast wafelstructuur worden voorzien van diverse andere anti-slipstructuren, waaronder wyber, piramide, geweven en gezandstraald;
 • voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en aan het bouwbesluit;
 • worden altijd geleverd inclusief engineering (teken- en berekenwerk), plus een garantiecertificaat.

Mombarg Beton - Prefab betontrap special - trap met zwevende treden

Specials

We gaan geen uitdaging uit de weg en maken ook betonnen trappen in bijzondere vormen, zoals bijvoorbeeld een trap met ‘zwevende’ treden, gebogen/gedraaide trappen, breed uitlopende trappen. Onze trappen zijn leverbaar met een al dan niet aangestort bordes.

Wil je dat we vrijblijvend met je meedenken over de beste opties ten aanzien van de prefab betonnen trappen en bordessen voor jouw project of meer weten over onze Happy Flow? Neem dan contact met ons op.

Uniek in de wereld

Configureer en bestel je trap online!

Prefab Beton Online: de nieuwste 'telg' uit de Mombarg familie is een unieke online configurator waarmee je online prefab betontrappen samenstelt en besteld. Door vergaande standaardisatie en optimalisatie kun je hier al een verdiepingshoge prefab betontrap aanschaffen vanaf slechts € 1300,-.  Deze scherpe prijs is zelfs inclusief transportkosten, engineering, tekening, anti-slip en hijsvoorziening. Daarnaast is de levertijd van onze basis trap ook nog eens ongekend kort. 

Kijk dus snel op prefabbetononline.nl en profiteer vandaag nog.

Mombarg Beton - prefab betontrappen voor LocHal Tilburg
Referentie

LocHal Tilburg

Door de jaren heen zijn onze prefab betontrappen in enorm veel projecten toegepast. Een mooi voorbeeld is de LocHal in Tilburg waarbij een oude locomotiefwerkplaats is omgebouwd tot o.a. een bibliotheek. In het gebouw is een enorm ‘trappenlandschap’ gecreëerd dat naast de traditionele functie van de trap ook een zit/chill functie heeft gekregen.

Mombarg Beton proces
Happy flow

Jouw project

Ben je voor jouw project op zoek naar een prefab beton oplossing. Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en laat onze experts met je meedenken om zo samen tot de meeste geschikte oplossing voor jouw ontwerp te komen. Wanneer je besluit ons het project te gunnen zullen onze engineers samen met een constructeur het nodige teken- en berekenwerk uitvoeren. Zodra dit gereed en goedgekeurd is zullen we tot productie overgaan om vervolgens op exact de afgesproken dag en tijd de elementen af te leveren op de bouwlocatie. Tijdens het gehele proces word je als afnemer middels notificaties op hoogte gehouden van de voortgang. Dit geeft jou meer transparantie en inzicht zodat projectplanningen beter nageleefd kunnen worden. Bij Mombarg Beton noemen we dit een Happy Flow, van eerste contact tot levering.

Mombarg Beton - Calculatie

Constructie en veiligheid

Onze deskundige engineers denken graag met je mee en werken vervolgens onze prefab elementen en constructies zorgvuldig uit. Mombarg Beton is gecertificeerd met onder andere het ISO 14001 en het KOMO BRL2813 certificaat zodat jij verzekerd bent van de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Technische details en bestekteksten zijn te vinden op onze documentatiepagina.

Mombarg Beton - Duurzaamheid
Oog voor het milieu

Duurzaamheid

Naast alle praktische, economische en technische voordelen van prefab beton is het ook nog eens een enorm duurzaam product. Aangezien alle kelders, putten en elementen op maat worden gemaakt is er nog nauwelijks sprake van afval. Ook is de levensduur van gebouwen langer en zijn betonelementen te hergebruiken. Daarnaast onderschrijft Mombarg Beton het Betonakkoord waarin afspraken zijn gemaakt om de betonsector in 2030 klimaatneutraal en circulair te maken. Bovendien bevat ons beton al jaren standaard hoogovencement dit zorgt voor een sterk verminderde CO2 uitstoot t.o.v. het traditionelere portlandcement.

Informatie aanvraag

Wens je meer informatie over onze trappen & bordessen?

Ik ben gespecialiseerd in prefab beton elementen zoals trappen, bordessen en casco elementen. Wil je advies voor de mogelijke toepassing van onze elementen in jouw project? Ik help je graag.

Mombarg Beton Ted Jansen
Ted Jansen Commercieel Adviseur 0314 - 760 760 t.jansen@mombargbeton.nl

Vraag vrijblijvend informatie aan

Mombarg Betonelementen B.V.

Contactgegevens

Riezenweg 6, 7071 PR Ulft