Specials

Daag ons uit. Daar houden we van! Wij onderscheiden ons van veel concullega’s door prefab beton elementen geheel afgestemd op jouw wensen te engineeren en te produceren. We gaan graag samen met je aan de slag om dé creatieve en passende oplossing voor jouw project uit te denken en te leveren. Betonconstructies waarvan gedacht wordt dat ze niet uit te voeren zijn leveren uiteindelijk de meest innovatieve creaties op. En daar krijgen wij energie van.

Mombarg Beton - maatwerk prefab beton oplossing voor klimtoren op Beldert Beach
Mombarg Beton - maatwerk prefab beton putten
Hoe we dit doen?

Onze specials:

  • worden al sinds 1985 uitgetekend, berekend en geprefabriceerd in de Achterhoek;
  • worden vervaardigd door een team van zeer ervaren en creatieve vakmensen;
  • worden altijd uitgedacht samen met jou als klant;
  • worden altijd geleverd inclusief engineering (teken- en berekenwerk), plus een garantiecertificaat;
  • profiteren van de Happy Flow.


Laat ons meedenken

Hoe bijzonder het bouwkundige idee ook is, schroom niet om ons te benaderen voor een klus. Geen opdracht is te gek voor ons en wij gaan de uitdaging maar al te graag aan.

Neem contact met ons op en laat ons dus vooral zo vroeg mogelijk meedenken in het bouwproces, zodat we samen een mooi project kunnen afleveren.

Mombarg Beton - Vitens Waterleiding opjaag station - prefab beton put
Specials

Infrastructuur

Specials in prefab beton elementen zijn er in alle vormen en maten, we gaan geen uitdaging uit de weg. Met regelmaat engineeren en produceren we speciale putten en kelders voor energieconcerns, waterleidingbedrijven en infrabouwers. Hierbij gaat het over zeer specifieke toepassingen zoals opslag van bijzondere vloeistoffen, kabel- en rioolputten, waterbuffers, bunkers en boven- en ondergrondse technische ruimten. Afhankelijk van de wensen kunnen hier verschillende instortvoorzieningen in opgenomen worden. Speciale putten en kelders kunnen worden voorzien van kist doorbrekende doorvoeren, tussenwanden, coatings, smeervloeren, ankerrails, toegangsluiken, deuren, ankerplaten, aardingsvoorzieningen of HDPE lining.

Mombarg Beton - Prefab beton wanden voor Transformatorstation Breezanddijk

Trafo stations

Ook zijn we een ervaren leverancier van scherfwanden voorzien van structuur voor transformator stations. Voor het hoogspanningsnet in Nederland leveren we met grote regelmaat scherfwanden met een cannelure profiel met hoge esthetische eisen. Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan deze eisen, zodat wij aan de standaard van Reddyn, Tennet, Enexis en Liander voldoen. Inmiddels hebben wij ook ruime ervaring met de bijkomende aardingsvoorzieningen.

Hierdoor zijn wij de ideale partner voor veel opdrachtgevers en staan er door heel Nederland trafo stations die in onze fabriek zijn geproduceerd.

Mombarg Beton proces
Happy flow

Jouw project

Ben je voor jouw project op zoek naar een prefab beton oplossing. Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en laat onze experts met je meedenken om zo samen tot de meeste geschikte oplossing voor jouw ontwerp te komen. Wanneer je besluit ons het project te gunnen zullen onze engineers samen met een constructeur het nodige teken- en berekenwerk uitvoeren. Zodra dit gereed en goedgekeurd is zullen we tot productie overgaan om vervolgens op exact de afgesproken dag en tijd de elementen af te leveren op de bouwlocatie. Tijdens het gehele proces word je als afnemer middels notificaties op hoogte gehouden van de voortgang. Dit geeft jou meer transparantie en inzicht zodat projectplanningen beter nageleefd kunnen worden. Bij Mombarg Beton noemen we dit een Happy Flow, van eerste contact tot levering.

Mombarg Beton - Calculatie

Constructie en veiligheid

Onze deskundige engineers denken graag met je mee en werken vervolgens onze prefab elementen en constructies zorgvuldig uit. Mombarg Beton is gecertificeerd met onder andere het ISO 14001 en het KOMO BRL2813 certificaat zodat jij verzekerd bent van de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Technische details en bestekteksten zijn te vinden op onze documentatiepagina.

Mombarg Beton - Duurzaamheid
Oog voor het milieu

Duurzaamheid

Naast alle praktische, economische en technische voordelen van prefab beton is het ook nog eens een enorm duurzaam product. Aangezien alle kelders, putten en elementen op maat worden gemaakt is er nog nauwelijks sprake van afval. Ook is de levensduur van gebouwen langer en zijn betonelementen te hergebruiken. Daarnaast onderschrijft Mombarg Beton het Betonakkoord waarin afspraken zijn gemaakt om de betonsector in 2030 klimaatneutraal en circulair te maken. Bovendien bevat ons beton al jaren standaard hoogovencement dit zorgt voor een sterk verminderde CO2 uitstoot t.o.v. het traditionelere portlandcement.

Informatie aanvraag

Ben je op zoek naar een specifieke prefab beton oplossing voor jouw project?

Wij denken graag out-of-the-box om samen met jou te komen tot een unieke oplossing. Neem gerust contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Mombarg Beton Ted Jansen
Ted Jansen Commercieel Adviseur 0314 - 760 760 t.jansen@mombargbeton.nl

Vraag vrijblijvend informatie aan

Mombarg Betonelementen B.V.

Contactgegevens

Riezenweg 6, 7071 PR Ulft