Werken bij Mombarg Beton

Dat kan! Als ambitieuze en innovatieve organisatie groeien we flink. Daarom zijn we altijd op zoek nieuwe collega’s. Wij geloven dat jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen wanneer je met plezier naar je werk gaat, de ruimte krijgt je persoonlijk te ontwikkelen en jouw kennis en expertise te delen. Binnen onze organisatie worden ideeën en verbetervoorstellen gehoord, gewaardeerd en waar mogelijk doorgevoerd.

Mombarg Beton - team

Happy Flow

Ons zelfontwikkelde automatiseringssysteem, het opdoen van kennis en ervaring en de mogelijkheid deze als werknemer te delen, geeft ons de mogelijkheid te innoveren. We investeren dan ook in persoonlijke en technologische ontwikkeling. We streven naar een Happy Flow, van opdracht tot levering. Voor onze klanten en leveranciers, maar óók zodat jij als collega nog slimmer en flexibeler kan werken.

Bij ons ben je onderdeel van een divers en jong team dat samenwerkt aan kwalitatief hoogstaande producten voor toonaangevende bouwprojecten. Bij ons werken mensen met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Uiteraard wordt iedereen geaccepteerd, dat vinden we erg belangrijk.
Ben je zelf nog onervaren? Dat maakt bij ons niet uit. Doordat onze collega’s goed samenwerken verbreed en verdiep je je vaardigheden iedere dag.
Naast dat we hard werken, vieren we successen en houden van een geintje op zijn tijd. Ook organiseren we leuke activiteiten met een hapje en een drankje.

Als groeiende en toonaangevende organisatie in de bouwwereld bieden we je zekerheid van werk, een prettige werkomgeving, doorgroeimogelijkheden, een goede werk-privé balans én een uitstekend salaris.

En jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en het verschil te maken in de dynamische bouwsector.

Wil jij graag onderdeel worden van dé betonvernieuwers? Bekijk hier onze vacatures. Staat jouw functie er niet tussen? Geen probleem! Neem contact met ons op of kom eens kijken in onze fabriek en we maken kennis onder het genot van een kop koffie.

Mombarg Betonelementen B.V.

Contactgegevens

Riezenweg 6, 7071 PR Ulft