Prefab Kelders

Bouw jij een nieuwe woning, aanbouw of bedrijfspand en ben je op zoek naar extra ruimte voor bijvoorbeeld een slaapkamer, kantoor, archief, mancave, gym of ruimte voor de warmtepomp? Dan is een prefab betonkelder dé oplossing om jouw droomwensen waar te maken. Mombarg Beton is al bijna 40 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en leveren van kwalitatief hoogstaande prefab betonkelders. En dát tegen relatief lage kosten. Inmiddels hebben we duizenden kelders geleverd aan tevreden afnemers door heel Nederland.

Mombarg Beton - mega prefab beton kelder
Mombarg Beton - prefab beton put - Danone Nutricia - Haps
Alle voordelen

Waarom onze prefab betonkelders?

  • worden al sinds 1985 geprefabriceerd in de Achterhoek;
  • zijn snel leverbaar in 600 standaardformaten tot wel 30m2;
  • maatwerk uitvoeringen in nog meer en grotere formaten;
  • voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen;
  • hebben een waterdichtheidsgarantie van twintig jaar;
  • kunnen in één dag geplaatst worden;
  • zorgen voor een kortere bouwtijd, omdat minimale bronbemaling nodig is;
  • passen onder bijna elke woning, uitbouw of bedrijfspand;
  • resulteren altijd in een waardevermeerdering van de woning.
Mombarg Beton - Mega kelder

Brochure en prijslijst

Wil je weten of jouw droomkelder binnen handbereik is? Lees dan onze brochure. Hierin vind je alle informatie over mogelijke toepassingen en een complete prijslijst van alle kelders in ons standaardprogramma.
Ben je zelf technisch onderlegd of wil je de mogelijkheden bespreken met jouw aannemer of architect? De brochure bevat ook uitgebreide technische informatie.

Mombarg Beton proces
Happy flow

Jouw project

Ben je voor jouw project op zoek naar een prefab beton oplossing. Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en laat onze experts met je meedenken om zo samen tot de meeste geschikte oplossing voor jouw ontwerp te komen. Wanneer je besluit ons het project te gunnen zullen onze engineers samen met een constructeur het nodige teken- en berekenwerk uitvoeren. Zodra dit gereed en goedgekeurd is zullen we tot productie overgaan om vervolgens op exact de afgesproken dag en tijd de elementen af te leveren op de bouwlocatie. Tijdens het gehele proces word je als afnemer middels notificaties op hoogte gehouden van de voortgang. Dit geeft jou meer transparantie en inzicht zodat projectplanningen beter nageleefd kunnen worden. Bij Mombarg Beton noemen we dit een Happy Flow, van eerste contact tot levering.

Mombarg Beton - Calculatie

Constructie en veiligheid

Onze deskundige engineers denken graag met je mee en werken vervolgens onze prefab elementen en constructies zorgvuldig uit. Mombarg Beton is gecertificeerd met onder andere het ISO 14001 en het KOMO BRL2813 certificaat zodat jij verzekerd bent van de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Technische details en bestekteksten zijn te vinden op onze documentatiepagina.

Mombarg Beton - Duurzaamheid
Oog voor het milieu

Duurzaamheid

Naast alle praktische, economische en technische voordelen van prefab beton is het ook nog eens een enorm duurzaam product. Aangezien alle kelders, putten en elementen op maat worden gemaakt is er nog nauwelijks sprake van afval. Ook is de levensduur van gebouwen langer en zijn betonelementen te hergebruiken. Daarnaast onderschrijft Mombarg Beton het Betonakkoord waarin afspraken zijn gemaakt om de betonsector in 2030 klimaatneutraal en circulair te maken. Bovendien bevat ons beton al jaren standaard hoogovencement dit zorgt voor een sterk verminderde CO2 uitstoot t.o.v. het traditionelere portlandcement.

Informatie aanvraag

Onze kelder specialist Jarno helpt je graag bij al je vragen

We hebben inmiddels duizenden kelders getekend, berekend en geleverd. Ben je geinteresseerd maar heb je nog specifieke vragen over onze prefab kelders? Neem dan vrijblijvend contact met me op en ik help je met al je vragen.

Mombarg Beton - Jarno Elschot
Jarno Elschot Project Engineer 0314 - 760 760 info@mombargbeton.nl

Ik heb een vraag over kelders

Mombarg Betonelementen B.V.

Contactgegevens

Hinkenheuvel 2, 7071 PZ Ulft