Certificaten

Certificaten

De bouwwereld is breed en complex. Als aannemer heeft u te maken met veel regels en kwaliteitseisen rondom bouwproducten, machines en bouwprocessen. Daarnaast zijn er eisen rondom arbo, veiligheid, milieu en zijn er de nodige ontwikkelingen omtrent de wet private kwaliteitsborging. Bouwplaatspersoneel moet voldoen aan allerlei kwalificaties en competenties. Bovendien verandert de wereld voortdurend en al deze bewegingen maken dat de aannemer steeds vaker te maken krijgt met complexe kwaliteitsvraagstukken. Mombarg Beton garandeert middels diverse certificeringen en opgestelde werkprocessen een product zoals afgesproken en zoals je mag verwachten.

Mombarg Beton certification

Welke certificeringen hebben we

We zijn in bezit van de volgende certificeringen:


CSC

CSC staat voor Concrete Sustainability Council en is een wereldwijd certificeringssysteem voor de gehele betonketen. Het keurmerk garandeert de duurzame productie van beton en wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die voldoen aan strenge eisen ten aanzien van duurzaamheid, betrouwbaarheid, deskundigheid en arbeidsveiligheid. Onze betoncentrale heeft een gouden CSC certificaat.

KOMO BRL 2813

Bouwelementen van beton, zoals prefab betonnen balkons, balken en kolommen, zijn belangrijke constructieve onderdelen in een bouwwerk. Opdrachtgevers willen zekerheid dat de geleverde prefab bouwelementen van beton voldoen aan de gestelde eisen. Met het KOMO product certificaat BRL 2813 kunt u deze zekerheid leveren. Met certificatie van onze bouwelementen van beton onderscheiden we ons van andere bedrijven op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid.

ISO 14001

Mombarg Beton heeft een passend milieubeleid ontwikkeld en de uitvoering hiervan geborgd. Dit heeft geresulteerd in een ISO 14001 certificaat waarmee we kunnen aantonen dat we voldoen aan strenge eisen van deze internationale norm voor milieukwaliteit.

KIWA BRL5070

Met dit certificaat ben je ervan verzekerd dat onze betonelementen voldoen aan strenge milieuhygiënische eisen met betrekking tot Besluit bodemkwaliteit.

Mombarg Betonelementen B.V.

Contactgegevens

Riezenweg 6, 7071 PR Ulft