Klant aan het Woord

Wessels Rijssen Jan Bregman - Inkoper

Mijn ervaring betreffende de samenwerking met Mombarg Beton is uitstekend. Nadat we de eerste contacten hebben gelegd ca. 10 jaar geleden, heb ik de samenwerking met Mombarg tot nu toe als heel positief en prettig ervaren. Ik mag zondermeer zeggen dat er altijd een goed en direct contact is. Na een offerteaanvraag komt hier snel een reactie op, en desnoods wordt er gebeld vanuit de calculatie van Mombarg voor overleg. Hierna volgt dan spoedig een volledige en duidelijke offerte.

Mombarg Beton Pandasia Ouwehands Dierenpark Rhenen 1 small
Mombarg Beton Pandasia Ouwehands Dierenpark Rhenen 3

Prettig communiceren

Prijstechnisch zijn de offertes altijd interessant en na een keer contact te hebben met elkaar wordt er meestal een afspraak gemaakt. Deze gesprekken zijn prettig en leveren meestal resultaat op voor beide zijden.

Door deze ervaring geef ik naar collega’s binnen Volker Wessels ook vaak aan dat Mombarg Beton zeker een goede partij is en dat zij niet moeten vergeten om hier ook een offerte aan te vragen. Ook heb ik een zeer goed contact met diverse mensen binnen Mombarg Beton op welke afdeling dan ook. Kwalitatief zijn de producten van een goed en hoog niveau! Ook durven de mensen bij Mombarg te zeggen dat ze iets niet kunnen (of willen maken) en geven ze advies welke partij je hiervoor beter kunt benaderen.

Kortom Mombarg Beton is van een toegevoegde waarde voor Wessels Rijssen B.V.

Mombarg Betonelementen B.V.

Contactgegevens

Hinkenheuvel 2, 7071 PZ Ulft