Stage & Afstuderen

Zoek je een leerzame en leuke stage- of afstudeerplek in de betonbranche? We laten je graag zien dat prefab beton alles behalve saai en simpel is. Als erkend leerbedrijf biedt Mombarg Beton de mogelijkheid om jouw MBO (BBL) of HBO bouwkunde stage bij ons te doorlopen en alles te leren van deze boeiende wereld.

Mombarg Beton - Calculatie
Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

De bouwbranche heeft nu en in de nabije toekomst te kampen met een enorm tekort aan vakkrachten. Mombarg Beton ziet in dat het belangrijk is om jongeren te interesseren en enthousiasmeren voor een carriere in de veelzijdige bouwwereld. Als erkend leerbedrijf bieden we MBO en HBO Bouwkunde studenten de mogelijkheid om in verschillende functies binnen ons bedrijf stage te lopen of een afstudeeropdracht te doen. 

Onze ervaren medewerkers zorgen voor een uitstekende begeleiding waarmee je je stap voor stap steeds verder ontwikkelt tot een echte vakman. Veel oud stagiairs/afstudeerders zijn na hun opleiding bij ons aan de slag gegaan en werken er inmiddels al vele jaren. Dit is voor ons het grootste compliment dat we kunnen krijgen.

Klinkt dit je interessant in de oren?
Neem dan eens vrijblijvend contact op met Thijs Kroezen over de mogelijkheden. telefonisch of via whatsapp op 0314 - 760 760.

Mombarg Betonelementen B.V.

Contactgegevens

Riezenweg 6, 7071 PR Ulft