Slotjes-Midden Oosterhout

In Oosterhout heeft men een naoorlogse arbeiderswijk omgebouwd tot een groene en duurzame woonwijk met een eigentijds gezicht. Slotjes-Midden combineert oud en nieuw. Moderne stadsappartementen en opgeknapte portiek-etagewoningen staan zij aan zij. Oorspronkelijke wijkbewoners gecombineerd met nieuwe bewoners zorgen voor een zeer gevarieerde wijk.

Realisatie
2022
Locatie
Oosterhout
Klant
Ballast Nedam Zuid
Categorie
Woningbouw
Geleverde producten
Balkons, Bordessen, Galerijen, Trappen, Wanden
Mombarg Beton - Slotjes Midden - Oosterhout
Mombarg Beton - Slotjes Midden - Oosterhout

Variatie

In de aan het Wilhelminakanaal gelegen wijk is veel ruimte voor groen en veilige speelruimte voor kinderen. Ook qua voorzieningen zit het helemaal prima, sportaccomodatie, supermarkten en een bibliotheek liggen op loopafstand en ook basisscholen en kinderopvang zijn nooit ver weg.

Tussen de genoveerde woningen staan zo'n 300 nieuwe woningen en appartementen zowel in koop als huur variant. Het project is een samenwerking tussen Gemeente Oostehout, woningcorporatie Thuisvester, BPD Ontwikkeling en Ballast Nedam Zuid. 

We hebben onze prefab elementen mogen leveren voor de appartmentengebouwen Johannieter en Tempelier voor fase 4B en 4C van het project. De gebouwen met ieder 53 appartementen zijn door Ballast Nedam Zuid ontwikkeld voor Woningcoporatie Thuisvester. 

Daarnaast leveren we ook prefab voor appartementencomplex de Heinsius met 52 koopappartementen uit fase 5C van het project.

Voor dit project hebben wij geleverd:


  • Balkons
  • Bordessen
  • Galerijen
  • Trappen
  • Wanden

Mombarg Betonelementen B.V.

Contactgegevens

Riezenweg 6, 7071 PR Ulft