55 appartementen Schuytgraaf Arnhem

In Arnhem heeft Veluwezoom Verkerk een appartementencomplex van 5 verdiepingen met 55 sociale huurappartementen gebouwd voor opdrachtgever Woningcorporatie Portaal. Het gebouw met allemaal 3-kamerappartementen staat aan de Parnassustraat, naast de internationale school en tegenover winkelcentrum Schuytgraaf.

Realisatie
2019
Locatie
Arnhem
Klant
Veluwezoom Verkerk
Categorie
Woningbouw
Geleverde producten
Balkons, Galerijen, Trappen
Mombarg Beton Schutgraaf Arnhem 00 small
Mombarg Beton Schutgraaf Arnhem 02 small

Betaalbare appartementen

In Arnhem was er behoefte aan kleine appartementen met lift, geschikt voor één en tweepersoonshuishoudens. Woningcorporatie Portaal wil graag het aantal van dit soort woningen in haar bezit vergroten. Robert van Dijk, vastgoedmanager bij Portaal: “Wij zoeken in Arnhem actief naar plekken om duurzame en betaalbare woningen te bouwen. En we doen dat het liefste in de buurt van voorzieningen en het openbaar vervoer. Deze locatie in Schuytgraaf ligt naast station Arnhem-Zuid en tegenover het winkelcentrum. Een ideale plek voor zowel ouderen als jongeren.” 

Maas Architecten onwierp het gebouw in opdracht van Woningcorporatie Portaal. Kondor Wessels Projecten was de ontwikkelaar en Veluwezoom Verkerd heeft het gebouwd.


Voor dit project hebben wij geleverd:

  • Balkons
  • Galerijen
  • Trappen

Mombarg Beton Schutgraaf Arnhem 03
Mombarg Beton Schutgraaf Arnhem 01 small
Mombarg Beton - Schuytgraaf - Arnhem

Mombarg Betonelementen B.V.

Contactgegevens

Riezenweg 6, 7071 PR Ulft