Rumba Residence Amstelveen

In Amstelveen, op de plek waar vroeger de fameuze dansschool Mittelmeijer gevestigd was, is Rumba Residence gerealiseerd. Een kleinschalig appartementencomplex met 28 prachtige appartementen.

Realisatie
2023
Locatie
Amstelveen
Klant
Ten Brinke Bouw
Categorie
Woningbouw
Architecten
Hoogenveen architecten
Geleverde producten
Balkons, Kolommen, Wanden
Rumba Residence 04
Rumba Residence 03

Dichtbij het centrum

De naam Rumba Residence is gekozen met respect voor de historie van de locatie en verwijst naar Party- en danscentrum Mittelmeijer dat hier nog gevestigd is. Een begrip voor veel mensen uit Amstelveen en Amsterdam. Hier werd en wordt gedanst en plezier gemaakt en ontstonden vriendschappen voor het leven. Samen genieten en samen beleven stond jarenlang centraal. En dat zijn ook de pijlers onder het plan Rumba Residence.


Het complex is gelegen in de populaire wijk Keizer Karelpark dichtbij het levendige stadshart van Amstelveen. Het is een ruime opgezette wijk met veel water en groen, winkels, scholen, een gezondheidscentrum en volop sport- en recreatiemogelijkheden. Vanuit uw appartement bent u zo in de stad of wat verder weg. Amsterdam is vlakbij, net als leuke dorpjes als Ouderkerk aan de Amstel. Het door Hoogenveen architecten ontworpen gebouw is ontwikkeld en gerealiseerd door Ten Brinke Bouw.Rumba Residence 02

Ontwerp

Rumba Residence is bijzonder tot in detail. De ligging, de gedetailleerde architectuur, de keuze uit 5 verschillende appartementtypen en de vele extra’s maken het plan tot een echte aanwinst voor Amstelveen. Er is volop aandacht voor duurzaamheid en wooncomfort waarbij u als koper nog uitgebreide optie- en keuzemogelijkheden heeft om uw appartement naar wens en smaak te laten opleveren.

Hoogeveen Architecten uit Amstelveen heeft echt iets moois bedacht. De ingetogen doch gedetailleerde en duurzame architectuur en de doordachte opzet van het plan past goed bij de kwaliteit van de locatie. Het gebouw is organisch geïntegreerd in de naaste omgeving en voorzien van een lift, een gemeenschappelijke fietsenstalling en een eigen parkeerdomein. Het gebouw staat op eigen grond dus u betaalt geen erfpacht.


Voor dit project hebben we de volgende prefab betonnen elementen geleverd:

  • balkons
  • kolommen
  • wanden

Rumba Residence 05
Rumba Residence 04
Rumba Residence 03
Rumba Residence 02

Mombarg Betonelementen B.V.

Contactgegevens

Riezenweg 6, 7071 PR Ulft