Onderstation Tiel

Aangezien de vraag naar elecktriciteit in de Betuwe de komende jaren nog flink zal stijgen was netbeheerder Liander genoodzaakt de nodige aanpassingen aan het elecktriciteitsnet uit te voeren om de capaciteit te vergroten. In Tiel werd het bestaande onderstation uitgebreid om de komende jaren te kunnen blijven voorzien in de vraag naar elektriciteit.

Realisatie
2023
Locatie
Tiel
Klant
Klaassen Groep Arnhem
Categorie
Utiliteitsbouw
Geleverde producten
Wanden
Mombarg Beton - Onderstation Tiel - Klaassen Groep

Klaar voor de toekomst

Het onderstation in Tiel werd gemoderniseerd en uitgebreid om klaar te zijn voor de toekomst. In opdracht van aannemer Klaassen Groep Arnhem hebben wij onze cannelure prefab betonnen scherfwanden geleverd. Deze scherfwanden beschermen zowel de omgeving alswel de transformator in geval van calamiteiten. Uiteraard zijn de wanden van hoge kwaliteit en voldoen ze aan de strenge eisen van Liander.

Specialist

De afgelopen jaren hebben we voor vele tientallen projecten scherfwanden en structuurwanden mogen leveren. Aannemers kiezen voor ons vanwege onze kennis, vakmanschap, hoge kwaliteit en geringe maattolleranties. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Mombarg Betonelementen B.V.

Contactgegevens

Riezenweg 6, 7071 PR Ulft