Markt van Matena Papendrecht

In de wijk Baanhoek-West in Papendrecht is in 2020 hét nieuwe winkelgebied Markt van Matena opgeleverd. In 1,5 jaar tijd heeft Familiebedrijf Batenburg Bouw & Ontwikkeling uit Bergschenhoek hier een woon-en winkelcentrum gerealiseerd. Het complex bestaat uit 3.500 m2 winkelruimte met onder andere een supermarkt en horecagelegenheid en 40 appartementen. De luxueuze drie- en vierkamerappartementen bevinden zich in twee woontorens van respectievelijk 5 en 6 woonlagen. Op het dak van het winkelcentrum bevinden zich naast een parkeerdek voor de bewoners ook de daktuinen van de appartementen.

Realisatie
2019
Locatie
Papendrecht
Klant
Batenburg Bouw en Ontwikkeling
Categorie
Woningbouw
Geleverde producten
Balkons, Bordessen, Consoles, Galerijen, Trappen, Wanden
Mombarg Beton - Markt van Matena - Papendrecht
Mombarg Beton - Markt van Matena - Papendrecht

Robuust en eigentijds

Er wordt al ruim 20 jaar gebouwd in de wijk Baanhoek-West maar aan goede winkelvoorzieningen ontbrak het nog. Nu kunnen de buurtbewoners hun dagelijkse boodschappen dichter bij huis doen.
De woontorens zijn robuust, maar ook eigentijds voorgegeven. Dit is niet alleen terug te vinden in de kleurstelling, maar ook in de combinatie van strakke horizontale, verticale en schuine belijningen Bij het ontwerp van het complex zijn zo veel mogelijk traditionele materialen gebruikt. De onderbouw, is uitgevoerd in donker metselwerk. De bovenbouw is uitgevoerd in lichter metselwerk met een vriendelijke oranje kleur en accentvlakken in een donkere kleur. Balkons zijn licht en transparant uitgevoerd in een lichtgrijze plaat met doorzichtige hekwerken.


Voor dit project hebben wij geleverd:

  • Balkonplaten
  • Wanden
  • Galerijplaten
  • Betontrappen
  • Bordessen
  • Consoles

Foto's door: Roos Aldershoff Fotografie

Mombarg Beton - Markt van Matena - Papendrecht
Mombarg Beton - Markt van Matena - Papendrecht
Mombarg Beton - Markt van Matena - Papendrecht

Mombarg Betonelementen B.V.

Contactgegevens

Riezenweg 6, 7071 PR Ulft