In the picture: Sam Gademan

In deze rubriek zullen we periodiek je voorstellen aan een collega. Ditmaal is het de eer aan Sam Gademan. Sam is sinds 2020 werkzaam bij Mombarg Beton als calculator. Hij is één de mensen die voor de (potentiele) klant de beste offertes opstelt. Wat je waarschijnlijk niet wist is dat Sam deze functie combineert met een carriere als semi prof wielrenner.

Mombarg Beton - Sam Gademan 02
Mombarg Beton - Sam Gademan 03

Alle kans

Sams hele leven staat in teken van wielrennen. De nu 22 jarige inwoner van Beek (gld.) begon zijn carriere op 15 jarige leeftijd. Naast fietsen heeft Sam bouwkunde gedaan op het Graafschap College in Doetinchem en na zijn stage bij Mombarg Beton is hij als partime (junior) calculator aan de slag gegaan.


'Mombarg Beton heeft me altijd gesteund en zich zeer flexibel opgesteld zodat ik mijn droom van een carriere als prof wielrenner na kon jagen', aldus Sam.


Sam rijdt nu (inter-)nationale wedstrijden voor het Allinq Continental Cyclingteam en hoopt in 2023 definitief door te breken.

We steunen Sam daar waar mogelijk en hopen dat hij binnenkort te bewonderen is in een grote ronde of bij één van de klassiekers. 

Volg Sam op instagram 


Mombarg Betonelementen B.V.

Contactgegevens

Riezenweg 6, 7071 PR Ulft